• ALTIN (TL/GR)
    1.888,80
    % -0,65
  • AMERIKAN DOLARI
    28,8836
    % -0,26
  • € EURO
    31,4915
    % -0,92
  • £ POUND
    36,4323
    % -0,84
  • ¥ YUAN
    4,0462
    % -0,24
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • BIST 100
    %

Dent Coin (DENT) Nedir, Nasıl ve Nereden Alınır? Geleceği, Yorumları

dent coin nedir

Dent Coin, Ethereum tabanlı ve ER – 20 altyapıya sahip bir kripto para birimidir. Dent Coin, mobil veriler için global değişim platformu olan DENT platformunun yerel kripto parasıdır. Dent coin üzerinden işlem hacmi geniş borsalarda işlem yapılmakla birlikte aynı zamanda mobil verileri DENT platformundan satın alma işlemleri de gerçekleştirilebilir. Dent Coin, dünya üzerinde geleneksel mobil veri endüstrisi ile yarış durumunda olup, onu yenmek için tasarlanmış bir projedir. Dent Coin projesinin amacı ise merkezi olmayan bir ağda akıllı cihaz kullanan bireylere ve diğer tüm kullanıcılara mobil veri satma olanağı sağlar. Bu kapsamda da DENT platformu üzerinden mobil veri satışı yapan kişilerin bağışlar ve Dent Coin ödemeleriyle kazanç elde etmeleri amaçlanmaktadır. DENT platformu projesini geliştiren kişiler ise sektör oluşturan bir topluluk ve ekosistem oluşturmak istemişlerdir.

Dent Platformunun kullanıcı oldukça ucuz ve kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Dent platformu, birçok proje kullanarak internete erişimi kolaylaştırmayı sağlamaktadır. Mobil kullanıcıların hizmetleri için sadece Dent platformunu telekom sağlayıcılarına göndermeleri talep edilmektedir. Ayrıca veri kullanıcılarının yazılık üzerinde verileri kolay bir şekilde aktararak satın alabilecekleri ya da satabilecekleri bir veri paylaşım topluluğu oluşturulacaktır.

Dent Coin’in Tarihçesi

dent coin gelecegi

Dent projesi, Dent Wireless Limited tarafınca oluşturulan bir platformdur. Tero Katajainen, şirketi 2014 senesinde kurmuştur. Diğer kurucu ortaklar arasında bulunan Mikko Linnamaki ve Andreas Vollmer de 2017 senesinin ortalarında şirkete dahil olmuşlardır. Tero Katajainen, Dent şirketinin CEO’su ve şirketteki tüm teknolojiyi sağlayan kişi olarak kabul edilir. Katajainen, daha öncelerde de birçok internet girişiminin kurucu ortakları arasında görev almıştır. Aynı zamanda elektrik mühendisliği alanında da yüksek lisans yapmıştır.

Dent Coin Ne Zaman Üretilmeye Başladı?

Dent Coin çıkış tarihi, 2017 yılı olarak bilinmektedir. 2017 yılı itibari ile Türkiye de dahil olacak şekilde pek çok ülkenin kripto para borsasında işlem görebilen Dent Coin, kripto para uzmanlarına göre genel olarak güvenli bir kripto para birimidir. Çin’de kripto para dünyasına sunulan bu coin, mobil hizmetler alanında hizmet sağlamaktadır. Mobil iletişim ağı hizmetleri alanında da hizmet verdiği için birçok firmayla çalışabilir. Kripto para piyasasında farklı alternatifler arayan yatırımcılar için Dent Coin’i bir seçenek olarak değerlendirmek söz konusudur. Pek çok yatırımcıya sahip olan Dent Cpin, kripto para portföyü için bir seçenek olarak değerlendirilir. Dent Coin, Ethereum üzerinden kolaylıkla kullanılabilir. Blok zinciri tabanlı bir mobil veri pazarı olduğundan çalışma ve kullanılması kolay bir platformdur. Platform üzerinden hesap oluşturarak kripto para kullanmaya anında başlayabilirsiniz.

Ayrıca Beam Coin (BEAMUSDT) Nedir, Nasıl ve Nereden Alınır? Geleceği, Yorumları adlı yazımıza göz atın!

Dent Coin Nereden Alınır?

Dent Coin almak için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Dent Coin alabilmek için Dent Coin’in işlem gördüğü kripto para borsalarda hesap açılmalıdır. Dent coin Binance, Gate.io ve Ku Coin gibi pek çok kripto para borsasında işlem görmektedir. Bu borsalardan birisini tercih ederek internet sitesine giriş yapın.
  • Ardından tercih ettiğiniz borsada hesap oluşturmanız gerekmektedir. Bu işlem esnasında kimlik doğrulama adımlarını izlemelisiniz.
  • Açılan hesapta kripto para almak için hesaba para aktarmalısınız.
  • Para aktarma işleminden sonra borsa üzerinden “Dent Coin” paritelerinin bulunduğu sekmeye gidin.
  • İlgili ekrandaki güncel fiyat üzerinden ya da tercih edilen avantajlı fiyatlardan kripto alım emri vermelisiniz.
  • Satın aldığınız Dent Coinler, hesabınızın cüzdan kısmında ya da donanım cüzdan kısmına saklanacaktır. Donanım cüzdanı bir diğer ismi ile soğuk cüzdan, kripto paralar için daha güvenli bir yerdir. Herhangi bir siber saldırıya karşı kripto paraların en güvenli olacağı yer, soğuk cüzdandır. Tüm bu işlemler uygulandıktan sonra kripto para alım işlemi başarılı bir şekilde tamamlanmaktadır.

Dent Coin Hangi Altyapıyı Kullanıyor?

Dent Coin’in altyapısı, Ethereum tabanlı bir altyapı olarak karşımıza çıkmaktadır. 2017 senesinden beri kripto para dünyasında olduğundan pek çok kripto para uzmanı tarafından güvenli ve kaliteli bir kripto para birimi olarak kabul edilmektedir. Ayrıca Dent Coin, Bitcoin ile benzerlikler gösterse de pek çok açıdan farklıdır. Bu farklılıklardan biri Dent Coin, Bitcoin’e göre düğümler ve işlem doğrulayıcıları olmaları için paydaşlara güvenir.

Dent Coin’in Avantajları Nelerdir?

dent coin nedir

Dent Coin’in avantajları şu şekilde verilmiştir:

  • Dent platformu üzerinde mobil veri satışı yapmak için işlem yapan kullanıcılar, satış yapmasalar dahi topluluk beğenilerinden Dent Coin kazancı elde ederler.
  • Dent Coin’in, kripto para cüzdanları arasında sınır ötesi transfer işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Bu işlemde ise bankacılık hizmetleri üzerinden yurt dışına transfer işlemlerinde karşınıza çıkan ücretlendirmelerin altında bir işlem ücreti vardır.
  • Dent coin, işlem hacmi oldukça geniş olan kripto para borsaları üzerinde listelendiğinden coine ulaşmak ve birçok yerden işlem gerçekleştirmek söz konusudur.

Dent Coin’in Dezavantajları Nelerdir?

Dent Coin’in dezavantajları aşağıdaki gibidir:

  • Dent Coin, ERC – 20 altyapıya sahip bir kripto para olduğu için, Ethereum ile ilgili gündeme gelen hız düşüşlerinden olumsuz şekilde etkilenmektedir. Her zaman olmasa da ağ yükü çok olduğu zamanlarda emir onayları için bekleme süresi uzayabilmektedir.
  • Dent Coin, donanım cüzdanda saklandığı zaman çevrimdışı olarak siber saldırılardan korunmaktadır. Fakat çevrimiçi konumdaki sanal cüzdan üzerinde, borsalarda gerçekleşebilecek siber saldırı risklerine karşı aynı oranda bir koruma göstermez.